Ο Ολυμπιακός «καπάρωσε» με νέο συμβόλαιο τον Μιλουτίνοφ!

Ερυθρόλευκος πύργος για άλλα τρία χρόνια! Το συμβόλαιο του Νικόλα Μιλουτίνοβ έληγε το 2018 και ο Ολυμπιακός που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα δεν τον άφησε έτσι, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο ερυθρόλευκο ρόστερ ως το 2020.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να δηλώνει από την πλευρά του:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Σημειώνεται πως οι San Antonio Spurs μπορούν να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς έχουν τα δικαιώματά του, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να τον «καπαρώνει» όσον αφορά σε τυχόν προτάσεις που μπορεί να έχει από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και να έχει πλέον τη δυνατότητα να βάλει χρήματα στα ταμεία του εφόσον ο Σέρβος σέντερ επιλέξει να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Μιλουτίνοφ τριετίας: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ… https://t.co/XExyyMOKdl #ΝΕΑ pic.twitter.com/GXkKDBPNzj

— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) October 9, 2017

ADVERTISING

Από: ContraGRB

Related Post