Θέλει δουλειά ακόμα η Λευκορωσία

Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Λευκορώσοι μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, αν και κάποια από αυτά είχαν ούτως ή άλλως μεγάλο βαθμό δυσκολίας (εντός έδρας με Ολλανδία, Σουηδία, εκτός έδρας με Γαλλία). Η τελευταία τους νίκη ήταν τον περασμένο Ιούνιο, σε φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (1-0).

Φιλικός είναι και ο αποψινός αγώνες της Λευκορωσίας, που φιλοξενείται στο Κουταΐσι από τη Γεωργία του Σλοβάκου Βλάντιμιρ Βάις. Μία ομάδα που αν και έμεινε χωρίς νίκη στον όμιλό της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πάλεψε όλα τα παιχνίδια της επιδεικνύοντας σφιχτή άμυνα, και δυσκόλεψε πολύ τη Σερβία, την Ουαλία, την Ιρλανδία και την Αυστρία, ομάδες σαφώς ανώτερές της, “κόβοντας” βαθμούς από τις τρεις τελευταίες.

Την είδαμε στο φιλικό της Παρασκευής με την Κύπρο, όπου επικράτησε με 1-0, και είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα συγκρότημα αρκετά δεμένο και δουλεμένο, με παίκτες που μπορεί να μην είναι “αστέρια”, αλλά τα δίνουν όλα στο γήπεδο, ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στα δύο τελευταία φιλικά της, με αντιπάλους ίδιου ή χαμηλότερου διαμετρήματος, η Γεωργία επικράτησε άνετα (5-0 τη Λετονία, 3-0 τα Σεντ Κιτς και Νέβις).

Αυτή ακριβώς η δουλειά που φαίνεται να έχει πέσει στη Γεωργία, σε αντίθεση με τη Λευκορωσία που ακόμα “ψάχνεται”, είναι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο άσος είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα σήμερα.

Σήμερα Προτείνουμε

FIFA International Matches GEORGIA 1 Stoiximan
16:00 BELARUS 1.87

Ταμείο 10 ημερών

12/11 11/11 10/11 09/11 08/11 07/11 06/11 05/11 04/11 03/11
L W L W W W L L W W

Από: bet3

Related Post