Η Blake Lively έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της!

Δε γίνεται να μην έχεις ζηλέψει έστω και μία φορά το glossy ξανθό χρώμα των μαλλιών της, το μακρύ μήκος τους αλλά και τα red carpet χτενίσματά της (από τα beach waves μέχρι και τις boho πλεξούδες της). Ο λόγος για τη Blake Lively, η οποία είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας hair icons και μία από τις γυναίκες που αγαπάμε για τη φυσικότητα και την απλότητά τους. Και κάπως έτσι, αντιλαμβάνεσαι πως μία αλλαγή στα μαλλιά της star δεν περνά διόλου απαρατήρητη… Το αντίθετο μάλιστα, αν καλοσκεφτείς πως σπάνιες φορές έχουμε δει τη Blake να πειραματίζεται με το χρώμα, πόσο μάλλον με το μήκος τους.

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «All I See Is You», λοιπόν, η άλλοτε μακρυμαλλούσα ηθοποιός εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά με ένα μακρύ ίσιο καρέ, που έφτανε στο ύψος των ώμων της, δείχνοντας πολύ ανανεωμένη.

Υπεύθυνος για την αλλαγή ήταν ο hairstylist Rod Ortega ο οποίος ανέβασε την παρακάτω φωτό στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν χρησιμοποίησα περούκα ή τρέσα. Είναι τα δικά της μαλλιά και έκανα το styling με πολύ όρεξη».

Παρατηρώντας , βέβαια, καλύτερα το καρέ θα διαπιστώσεις κι εσύ πως ο Rod έχει γυρίσει τις άκρες των μαλλιών της προς τα μέσα, πράγμα που μας προβληματίζει για το αν μιλάμε για ξεκάθαρη αλλαγή ή για ένα faux lob (ψεύτικο μακρύ καρέ). Εσύ τι λες; Πώς σου φαίνεται με αυτό το hairlook;

Από: Queen

Related Post