Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ «Μπελ Ρεβ»

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.

Το “Μπελ Ρεβ” είναι ένα όμορφο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η δραστήρια και πάντα ανήσυχη τριάδα του ελληνικού τραγουδιού, ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα δημιουργώντας μια ολοκαίνουργια πρόταση που θα συζητηθεί. Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια, ονειρική παράστασή τους με τίτλο “Μπελ Ρεβ” (Belle Reve) στο Διογένης Studio. O ιστορικός χώρος ανακαινίζεται ριζικά για να καλύψει τις ανάγκες μιας απαιτητικής παράστασης – πρότασης που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της μουσικής ψυχαγωγίας. Το “Μπελ Ρεβ”, μυστηριώδες και σκοτεινό, δεν είναι ένα συνηθισμένο μουσικό πρόγραμμα αλλά μάλλον ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με θεατρική ατμόσφαιρα. Εικόνες, ενορχηστρώσεις, ρεπερτόριο, όλα συντονίζονται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο θεατή, ερεθίζοντας κάθε του αίσθηση.

Με μια εξαίρετη ορχήστρα 15 σπουδαίων μουσικών και τη συμμετοχή του χαρισματικού Θοδωρή Μαυρογιώργη, το τραγούδι ως ακρόαμα και βίωμα έρχεται με αφοπλιστικό τρόπο στο επίκεντρο, σε μια παράσταση όπου οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου της τριάδας, έρχονται για πρώτη φορά να συναντηθούν με απρόβλεπτες επιλογές από το διεθνές στερέωμα. Η Νατάσσα Μποφίλιου, πιο λαμπερή, εκφραστική και τολμηρή από ποτέ, επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος – στις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης – δημιουργούν ακόμη μια φορά το κατάλληλο πλαίσιο για μια πρωτοποριακή μουσική εμπειρία.

Ωρα έναρξης : 21:45 Οι πόρτες ανοίγουν : 20.30

Θα διατίθενται εισιτήρια θεάματος (χωρίς να είναι υποχρεωτική η κατανάλωση ποτών) σε ζώνες τιμών από 10 έως 35 ευρώ. Η διάταξη των θέσεων και στα δύο διαζώματα είναι θεατρική. Οι θέσεις στο άνω διάζωμα είναι σε πολυθρόνες θεάτρου -μη καπνιζόντων-. Οι θέσεις στο κάτω διάζωμα είναι σε καναπέδες & τραπέζια σε παράλληλη διάταξη με τη σκηνή.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΘΙΩΝ – ΣΤΟ BAR 10e
ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ – ΣΤΗ ΣΑΛΑ: 20-25-30-35e

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ – ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ: 15-20-25-30-35e

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ ***

ΤΙΜΕΣ ΠΟΤΩΝ (ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ):

ΠΟΤΟ ΣΤΟ BAR: 5e

ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ: 10e το πρώτο ποτό, 8e το δεύτερο ποτό.

Φιάλη απλή 80e, φιάλη special 100e, φιάλη κρασί 40e ( η φιάλη χωρίς περιορισμό στα άτομα)

ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ (μη καπνίζοντες): 5e από το bar για όλους

*** Έναρξη ηλεκτρονικής προπώλησης: 6/11

Βαθμολογία:
Select ratingGive Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11 1/5Give Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11 2/5Give Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11 3/5Give Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11 4/5Give Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO | ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/11 5/5

Average: 4.9 (7 votes)

Από: Clubbing-goout

Related Post