Ανυποχώρητη η Ελένη Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου – Τι ζητά η παρουσιάστρια

JUICY NEWS
Gossip-tv.gr Gossip-tv.gr

12 Οκτ 2017

Η Ελένη Μενεγάκη ενοχλήθηκε και θύμωσε με την Τάνια Ιακωβίδου για όλα όσα είχε πει για εκείνη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Η Τάνια Ιακωβίδου για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε στην Ντέμη Νταβαρη πως από εδώ και πέρα δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη: «Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά».
Σύμφωνα με την Espresso, Ωστόσο, λίγες μόλις ημέρες μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η Ελένη Μενεγάκη πετά το γάντι στην πρώην βουλευτή, ζητώντας της να ανακαλέσει εγγράφως και δημόσια τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από: Queen

Related Post