Ανακοίνωσε Νικολαΐδη ο Ολυμπιακός

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Νικολαΐδη, που αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού.

Ο Νικολαΐδης μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ ενώ το καλοκαίρι κατέκτησε με την Εθνική ομάδα νέων το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Νικολαΐδη».

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού. Την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και από τις πιο αξιόλογες στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την νέα μου ομάδα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και τον προπονητή κ. Βλάχο για την ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω ότι πρέπει να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, μέσα από την προπόνηση για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας και να την βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ για την επίτευξη των μεγάλων στόχων της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους προηγούμενους προπονητές και συμπαίκτες μου, αφού μέσα από την σκληρή καθημερινή προσπάθεια μαζί τους, μπόρεσα να βελτιωθώ σαν αθλητής και σαν άνθρωπος».

Από: NovaPolo

Related Post